Ancevski logo

Дерматологија

Прегледи, врвна дијагностика и терапија на сите кожни заболувања
Лекување и третман на акни и лузни од акни
Третмани на хиперхидроза (прекумерно потење)

Трајно отстранување на влакна

Трајна ласерска епилација за кристално мазна кожа без влакна со најдобрио диоден ласер Soprano XL

Третмани на лице

Сите светски хит третмани за разубавување на едно место
Ласерски третмани, clearlift, ботокс, филери, скулптра, радиес, PRP, мезотерапија, мезоконци, хемиски пилинг, кристален пилинг, дермаролер итн

Ласер Центар

Ласерски третмани

Третмани на тело

Трајно отстранување на влакна со ласер
Третмани за обликување на тело
Ласерско отстранување на тетоважи

 

 

 

Центар за коса

Прегледи и дијагностика на сите состојби на косата и скалпот
Третмани за нега на коса и спречување на опаѓање на коса
Третмани за потикнување раст на нова коса
Пресадување на коса

Дерматохирургија

RF - Радиобранова технологија

Mикрохирургија

Озонотерапија

Терапија со озон 

Новости

21
11

Најнови ласерски техники

Ласер за освежување на лице ClearLift, за отстранување на тетоважи и лекување на габични инфекции на нокти

повеќе

За нас

Пред повеќе од една деценија, дерматолошко естетската ординација „д-р Анчевски“ започна со работа поставувајќи си цел постојано да наметнува повисоки стандарди во своето професионално поле, а како резултат на тој пристап стручниот тим зад себе има повеќе од 100.000 задоволни пациенти од земјава и од странство. Податоците говорат дека 7000 луѓе годишно во просек 30 до 40 пациенти секој работен ден минуваат низ ординацијата и прават прегледи и третмани од областа на дерматологијата, естетско-козметичка дерматологија и дерматохирургијата.

Повеќе
Локација

Локација

Пријатели